Marjan's scrapkaarten

Free background from VintageMadeForYou

woensdag 7 september 2011

Gerda's Hobby Magazine

Hallo allemaal,

Ik had vorige week beloofd dat ik nog met een nieuwtje terug zou komen....maar helaas lukte dat niet meer. Zoals jullie wel weten geef ik nogal eens een demo bij Gerda's Hobbyshop. Nu wilde Gerda voor het 5 jarig bestaan van de winkel een magazine uitbrengen samen met alle medewerkers en vrijwilligers waar ik dus ook mijn medewerking aan heb verleend. Het is een magazine geworden waarin een variatie van kaarten in staan. Dit is de voorkant van het magazine.
 In dit boek staan 40 kaarten met duidelijke werkbeschrijving en foto. Alle materialen zijn in de (web) winkel verkrijgbaar.Nu inclusief vel met superleuke kortingcoupons te besteden in de winkel! Dit mooie en exclusieve magazine is vanaf 16 september te koop bij Gerda's Hobbyshop. Ook zijn er die dagen demo's. Petra van der Zee komt 16 september een demo geven en zelf zit ik er zaterdag 17 september. Dus als je het boek graag zou willen kopen, kom die dagen eens gezellig langs!!

Ik kom morgen weer terug voor de Marianne Design Challenge. Iedereen bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

 1. wat een leuk nieuwtje.
  de voorkant ziet er al super uit.
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd spannend hoe het er dan uit komt te zien.
  Veel plezier bij de demo.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk nieuws, het lijkt mij een prachtig blad.
  helaas woon ik niet in de buurt om langs te komen.

  Sieneke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en lieve reactie!!
Liefs, Marjan