Marjan's scrapkaarten

Free background from VintageMadeForYou

zondag 14 april 2013

Compleet pakketje....

Hallo allemaal,

Ik ben een paar weken geleden gevraagd door hobbywinkel De-Egel om voorbeeldkaarten te gaan maken voor complete pakketjes die De Egel dan wilde verkopen. Tijdens de demo's hoor ik heel vaak dat mensen er toch wel moeite mee hebben om iets bij elkaar te zoeken, dus vond ik dit best een goed idee. De kaart die ik nu voor het pakket gemaakt hebt is erg simpel en makkelijk te maken voor mensen die er net mee gaan of willen starten. Dit is de kaart geworden.
Alle gebruikte materialen zijn in het pakket aanwezig, dus je hoeft er niets extra's bij te kopen. Zelfs de gebruikte Nestabilitie zit erbij. Als u het leuk vindt om deze kaart een keer te maken en u heeft interesse in dit pakket, dan kunt u het hier bestellen.Met de materialen die in het pakket zitten kun je meerdere kaarten te maken. Voor degene die interesse hebben en het pakket willen kopen, heel veel plezier ermee!!

Ik wens jullie allemaal een hele goede nachtrust toe. Bedankt voor het langskomen en graag tot morgen!!


7 opmerkingen:

 1. Zeker leuk voor mensen die moeite hebben om een leuke kaart in elkaar te zetten. Ik zoek het zelf liever bij elkaar, maar fijn dat dit mogelijk is.

  Gr, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk idee, zo'n pakket. En wat is je voorbeeld leuk geworden, dit moet te doen zijn. het hek is geweldig! en de egel plaatjes ook.
  Groejes van gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje en het hekje is echt leuk.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kaart kan je met dat pakket maken en dat er een mal bij zit is ook gaaf! Die plaatjes zijn ook zo lief!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart heb je van het pakketje gemaakt!! Super leuk idee zo'n compleet pakket!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee om zoiets te gaan maken Marjan! En zoals we van je gewend zijn is het ook nog eens erg mooi gemaakt, dus dat moet goed komen voor de starter!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee van de Egel om dat te gaan verkopen. Ik hoor dat ook heel vaak dat mensen het moeilijk vinden om iets bij elkaar te zoeken. Een prachtig kaartje heb je gemaakt voor het pakket. Groeten Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en lieve reactie!!
Liefs, Marjan